HOTEL JADRAN

U 66 moderno uređenih i opremljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba i tri luksuzna hotelska apartmana, od kojih je većina s pogledom na more i balkonom, ostvarena je povezanost ugođaja starog Mediterana sa suvremenom ponudom turistima i poslovnim gostima. Jedinstveno okruženje hotela idealno je za odmor, ali i za poslovne aktivnosti pa se u sklopu hotela pružaju mogućnosti održavanja poslovnih skupova, banketa, intimnih ručaka i večera. Zbog blizine središta grada Rijeke i autoputa hotel Jadran idealno je odredište za poslovne goste i za goste na proputovanju ili one željne odmora u modernom i ugodno opremljenom objektu.

Sobe i hotelski apartmani u hotelu Jadran, u toplim bojama i linijama, iznimnim komforom udovoljavaju svim potrebama gostiju. 

Od ukupnog broja soba tri su prilagođene osobama s invaliditetom.

 


   

Superior dvokrevetna soba

Superior sobe hotela Jadran okrenute su prema moru, s balkonom i panoramskim pogledom na Kvarnerski zaljev, jedinstvenim u gradu.

Saznajte više

Superior jednokrevetna soba

Okrenute su prema moru, s balkonom i panoramskim pogledom na Kvarnerski zaljev, jedinstvenim u gradu.

Saznajte više

Standard dvokrevetna soba

Standard sobe hotela Jadran svojim funkcionalnim uređenjem zadovoljavaju potrebe suvremenog gosta.

Saznajte više

Standard jednokrevetna soba

Standard sobe hotela Jadran svojim funkcionalnim uređenjem zadovoljavaju potrebe suvremenog gosta.

Saznajte više

Apartmani

Tri prostrana bogato opremljena hotelska apartmana hotela Jadran, idealna za odmor ili organiziranje manjih sastanaka zadovoljit će sve potrebe gosta.

Saznajte više