KAMP OŠTRO

Kamp Oštro ime je dobio po šumovitom poluotoku na kojem se nalazi, a i simbol kampa nije bilo koji svjetionik, već Kraljevčanima omiljena „lanterna“, prekrasna građevina na samom vrhu Oštra iz 1872. godine.
Otkad kamp postoji, šuma u kojoj se smjestio ostala je ista, ali se kamp, nakon višegodišnjeg zastoja, potpuno promijenio. Tijekom 2010. i 2011. godine, kamp je u cijelosti preuređen te, s potpuno novo uređenim kamp jedinicama, sanitarnim čvorovima i instalacijama te ugodnijom recepcijom, iščekuje stare i nove goste. Kamp može ugostiti do 894 osobe, odnosno ima 298 kamp jedinice.

Pored kampa, u sastavu objekta su i apartmani Oštro, 20 kućica s dvije dvokrevetne sobe, kupatilom i kuhinjom za one koji vole prirodu, ali preferiraju čvrsti krov nad glavom

Smještaj

Kamp je veličinom i opremom spreman za prihvat 894 osobe. Veći dio je parceliran, osigurano je dovoljno električnih i priključaka na vodu. Većina kamp jedinica je u hladu tijekom dana. 
Prostor kampa podijeljen je u tri zone, zone A, B i C, sa zonom A najbliže samom moru pa do zone C, 50 metara od mora, s gornje strane glavne prometnice kampa. 
Kamp raspolaže i s čvrstim objektima; 20 apartmana za četiri osobe. Svaki apartman ima na katu dvije spavaće sobe, dok su u prizemlju kupaonica i kuhinja s malom natkrivenom terasom.

 

Cjenik smještaja - preuzmite PDF

 

Parcela PREMIUM

Gostima su na raspolaganju udobne i prostrane parcele od kojih su neke smještene tik do mora. Spavajte pokraj plaže i budite se kupanjem.

Saznajte više

Parcela ZELENA ZONA

Ova kamping mjesta pružaju najbolji prirodni hlad i uživanje u pjesmi cvrčaka.

Saznajte više

Kamping mjesto

U savršenom skladu s prirodom, izvrstan izbor za opuštajući odmor. 

Saznajte više