KAMP OŠTRO

Kamp Oštro ime je dobio po šumovitom poluotoku na kojem se nalazi, a i simbol kampa nije bilo koji svjetionik, već Kraljevčanima omiljena „lanterna“, prekrasna građevina na samom vrhu Oštra iz 1872. godine.
Otkad kamp postoji, šuma u kojoj se smjestio ostala je ista, ali se kamp, nakon višegodišnjeg zastoja, potpuno promijenio. Tijekom 2010. i 2011. godine, kamp je u cijelosti preuređen te, s potpuno novo uređenim kamp jedinicama, sanitarnim čvorovima i instalacijama te ugodnijom recepcijom, iščekuje stare i nove goste. Kamp može ugostiti do 894 osobe, odnosno ima 298 kamp jedinice.

 

Smještaj

Kamp je veličinom i opremom spreman za prihvat 894 osobe. Veći dio je parceliran, osigurano je dovoljno električnih i priključaka na vodu. Većina kamp jedinica je u hladu tijekom dana. 
Prostor kampa podijeljen je u tri zone, zone Premium, Confort i Standard, sa zonom Premium najbliže samom moru pa do zone Standard, 50 metara od mora, s gornje strane glavne prometnice kampa. 

 

 

 

Parcela PREMIUM

Gostima su na raspolaganju udobne i prostrane parcele od kojih su neke smještene tik do mora. Spavajte pokraj plaže i budite se kupanjem.

Saznajte više

Kamping mjesto (struja)

Ova kamping mjesta pružaju najbolji prirodni hlad i uživanje u pjesmi cvrčaka.

Saznajte više

Kamping mjesto

U savršenom skladu s prirodom, izvrstan izbor za opuštajući odmor. 

Saznajte više