UVALA SCOTT

Resort je smješten u prekrasnoj u uvali Dubno koja je svojom ljepotom privukla i engleskog plemića Alexandra Scotta i koji ju je početkom XIX. stoljeća kupio, kontinuirano ju uljepšavao i ulagao u hortikulturu te odabrao za mjesto stalnog boravka. Po njemu je resort dobio i svoje ime.

 

Uvala Scott izgrađena je 1967. godine prema projektu Igora Emilija. Primorski stil gradnje odredio je razbacanu strukturu naselja, zamišljenog u obliku malog primorskog gradića. Raspolaže i nizom ugostiteljskih sadržaja i plažom.

 

Raspolaže s gotovo 300 smještajnih jedinica raspoređenih u nekoliko paviljona s prekrasnim pogledom na more i krčki most u neposrednoj blizini.

Comfort dvokrevetna ili twin soba

Odaberite između prostranog bračnog kreveta ili praktičnih dvaju odvojenih kreveta te uživajte u slikovitom pogledu na otok Krk.

Saznajte više

Comfort dvokrevetna soba s pomoćnim ležajem

Idealna za smještaj do tri osobe, ova udobna soba udaljena je od mora svega nekoliko minuta.

Saznajte više

Comfort obiteljska soba za 4 osobe

S dvije spavaće sobe u kojima se može smjestiti četveročlana obitelj, pruža prostrano i gostoljubivo okruženje za obitelji da se opuste i zajedno stvaraju trajna sjećanja.

Saznajte više

Comfort obiteljska soba za 6 osoba

Uz dovoljno mjesta za spavanje i mirnu atmosferu, gosti mogu uživati u boravku i  istražiti ljepotu Uvale Scott i Kraljevice.

Saznajte više

Standard dvokrevetna ili twin soba

Naše jednostavne, ali udobne sobe pružaju sve važne pogodnosti za savršen odmor, upotpunjen prekrasnim pogledom na more.

Saznajte više

Standard dvokrevetna ili twin soba s pomoćnim ležajem

Ovaj smještaj može primiti do tri osobe, a blizina mora jamči osvježavajući i ugodan boravak usred vrućih ljetnih dana.

Saznajte više

Suite

Ovaj Suite ima dvokrevetnu spavaću sobu, prostrani dnevni boravak i predsoblje, a sve to upotpunjuje očaravajući pogled na more koji obećava nezaboravan boravak.

Saznajte više

Standard apartman

Ovaj apartman sadrži spavaću sobu, dnevni boravak, kupaonicu s kadom i kuhinju s blagovaonicom, a sve zajedno s prekrasnim pogledom na more osigurava slikovit i ugodan boravak.

Saznajte više